Towaroznawstwo
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Chemia ogólna
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
8 | Egzamin | 1 | A |
Matematyka
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
Podstawy organizacji i zarządzania
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Ochrona środowiska
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Podstawy marketingu
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Prawo (ochrona własności intelektualnej)
|
Wykład:
30 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Wstęp do towaroznawstwa
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
Wychowanie fizyczne
|
Wychowanie fizyczne:
30 |
- | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 285 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 150 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 105 | ||||
Suma (Wychowanie fizyczne) | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wychowanie fizyczne
|
Wychowanie fizyczne:
30 |
- | Zaliczenie | 1 | C |
Chemia organiczna
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
Metody fizykochemiczne w towaroznawstwie
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
7 | Zaliczenie | 1 | A |
Mikroekonomia
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
Statystyka
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 330 | 30 | |||
Suma (Wychowanie fizyczne) | 30 | ||||
Suma (Wykład) | 105 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 135 | ||||
Suma (Lektorat) | 60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Biochemia
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Analiza instrumentalna
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Inżynieria materiałowa
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie jakością
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 270 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 90 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 120 | ||||
Suma (Lektorat) | 60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Mikrobiologia
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 45 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Analiza sensoryczna
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Badania rynkowe
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Informatyka w towaroznawstwie
|
Ćwiczenia:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Technologia i inżynieria procesów produkcyjnych
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Towaroznawstwo artykułów przemysłowych
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Suma | 345 | 30 | |||
Suma (Lektorat) | 60 | ||||
Suma (Wykład) | 105 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 180 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Makroekonomia
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | A |
Podstawy rachunkowości
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Towaroznawstwo żywności
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Suma | 225 | 21 | |||
Suma (Lektorat) | 60 | ||||
Suma (Wykład) | 75 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 75 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Ekologia wyrobów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Finanse przedsiębiorstw
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Grafika inżynierska
|
Ćwiczenia:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Opakowalnictwo i przechowalnictwo
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Przedmiot techniczny do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Wykład do wyboru w języku obcym
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
Suma | 240 | 22 | |||
Suma (Seminarium) | 15 | ||||
Suma (Wykład) | 135 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 90 |
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Przedmiot techniczny do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Przedmioty humanistyczne
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Statystyczne sterowanie procesem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Praktyka
|
2 | Zaliczenie | 1 | C | |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
30 |
15 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 120 | 26 | |||
Suma (Wykład) | 75 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 15 | ||||
Suma (Praktyki) | 0 | ||||
Suma (Seminarium) | 30 |
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
|
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
|
Specjalność: Menedżer produktu
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|