Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 45 |
8 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
Wychowanie fizyczne
|
Wychowanie fizyczne: 30 |
- | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
285 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
150 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
105 | ||||
Suma (Wychowanie fizyczne)
|
30 |
Kierunek Towaroznawstwo
2017/2018, studia pierwszego stopnia (inżynierskie), stacjonarne
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wychowanie fizyczne
|
Wychowanie fizyczne: 30 |
- | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 45 |
7 | Zaliczenie | 1 | A |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Język obcy 1
|
Lektorat: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
330 | 30 | |||
Suma (Wychowanie fizyczne)
|
30 | ||||
Suma (Wykład)
|
105 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
135 | ||||
Suma (Lektorat)
|
60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Inżynieria materiałowa
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
8 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
270 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
90 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
120 | ||||
Suma (Lektorat)
|
60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Język obcy 1
|
Lektorat: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 45 |
5 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
|
Ćwiczenia: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 45 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Suma
|
345 | 30 | |||
Suma (Lektorat)
|
60 | ||||
Suma (Wykład)
|
105 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
180 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 45 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Biznes plan
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Marketing produktów high-tech
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność zmodyfikowana genetycznie
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Seminarium: 15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
255 | 23 | |||
Suma (Wykład)
|
105 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
75 | ||||
Suma (Lektorat)
|
60 | ||||
Suma (Seminarium)
|
15 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
5 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
90 | 9 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
345 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
90 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
5 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność zmodyfikowana genetycznie
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Kuchnie świata, żywność etniczna i orientalna
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
90 | 9 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
345 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
90 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
90 | 7 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
345 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
60 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Narzędzia zarządzania środowiskowego
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Systemy zarządzania jakością w przemyśle motoryzacyjnym
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Systemowe zarządzanie bezpieczeństwem informacji
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność modyfikowana genetycznie
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
120 | 9 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
375 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
60 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Świadomość kosumencka w zakresie bezpieczeństwa żywności
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Opakowania produktów spożywczych utrwalanych metodami fizycznymi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Bezpieczeństwo produktów przemysłowych
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Wybrane problemy biotechnologii
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Zalecenia żywieniowe w profilaktyce zdrowotnej
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Opakowania produktów spożywczych utrwalanych metodami fizycznymi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Bezpieczeństwo produktów przemysłowych
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Wybrane problemy biotechnologii
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Zalecenia żywieniowe w profilaktyce zdrowotnej
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Opakowania produktów spożywczych utrwalanych metodami fizycznymi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Bezpieczeństwo produktów przemysłowych
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Wybrane problemy biotechnologii
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Zalecenia żywieniowe w profilaktyce zdrowotnej
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Wybrane problemy biotechnologii
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Zalecenia żywieniowe w profilaktyce zdrowotnej
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Seminarium: 15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Finanse przedsiębiorstw
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Grafika inżynierska
|
Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
Cultural differences in business organizations
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Organizational behaviour
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Team management
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Suma
|
510 | 40 | |||
Suma (Wykład)
|
405 | ||||
Suma (Seminarium)
|
15 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
90 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Innowacje opakowaniowe
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Techniki druku
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Maszyny do produkcji i przetwórstwa materiałów opakowaniowych i opakowań
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Techniki pakowania
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Środowiskowa ocena i projektowanie wyrobów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Mikrobiologiczna destrukcja materiałów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Zagrożenia, awarie i katastrofy mikrobiologiczne w róznych dziedzinach gospodarki
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 60 |
6 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
120 | 8 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
630 | 48 | |||
Suma (Wykład)
|
60 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Kierunki rozwojowe w przemyśle spożywczym
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Surowce żywnościowe
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Jakość usług gastronomicznych
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Popularne diety w świetle zasad racjonalnego żywienia
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Międzynarodowe rynki żywnościowe
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność zmodyfikowana genetycznie
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Innowacje w produkcji mleczarskiej
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Kuchnie świata, żywność etniczna i orientalna
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 60 |
4 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
150 | 8 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
660 | 48 | |||
Suma (Wykład)
|
75 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
75 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Biznes plan
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Marketing produktów high-tech
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Marketing usług
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Zarządzanie przedsiębiorstwem
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Public relations
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Innowacje opakowaniowe
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Maszyny do produkcji i przetwórstwa materiałów opakowaniowych i opakowań
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Środowiskowa ocena i projektowanie wyrobów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność zmodyfikowana genetycznie
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
345 | 24 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
855 | 64 | |||
Suma (Wykład)
|
315 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Audyt zintegrowanego systemu zarządzania
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Integracja systemów zarządzania
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Narzędzia zarządzania środowiskowego
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Systemy zarządzania jakością w przemyśle motoryzacyjnym
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Systemowe zarządzanie bezpieczeństwem informacji
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Wspomaganie informatyczne w systemowym zarządzaniu jakością
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Zarządzanie procesowe w świetle norm ISO serii 9000
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Zarządzanie projektem - wdrażanie, utrzymanie i rozwój systemu zarządzania jakością
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Innowacje opakowaniowe
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Maszyny do produkcji i przetwórstwa materiałów opakowaniowych i opakowań
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Środowiskowa ocena i projektowanie wyrobów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność przyjazna i niebezpiczna
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Mikrobiologiczna destrukcja materiałów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Zagrożenia, awarie i katastrofy mikrobiologiczne w róznych dziedzinach gospodarki
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność modyfikowana genetycznie
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
105 | 8 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
615 | 48 | |||
Suma (Wykład)
|
90 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
15 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Psychologia w zarządzaniu
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Filozofia
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Etyka gospodarcza
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
|
Zajęcia teoretyczne: 0 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Biznes plan
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Marketing produktów high-tech
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność zmodyfikowana genetycznie
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Seminarium: 30 |
15 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
150 | 28 | |||
Suma (Wykład)
|
105 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
15 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne)
|
0 | ||||
Suma (Seminarium)
|
30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
75 | 4 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
225 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
60 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
15 |
Zobacz informacje dodatkowe
*Praktyka w wymiarze 60 godzin
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność modyfikowana genetycznie
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Kuchnie świata, żywność etniczna i orientalna
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
45 | 4 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
195 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
45 |
Zobacz informacje dodatkowe
*Praktyka w wymiarze 60 godzin
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
30 | 2 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
180 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
15 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
15 |
Zobacz informacje dodatkowe
*Praktyka w wymiarze 60 godzin
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Narzędzia zarządzania środowiskowego
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Systemy zarządzania jakością w przemyśle motoryzacyjnym
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Systemowe zarządzanie bezpieczeństwem informacji
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność modyfikowana genetycznie
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
60 | 4 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
210 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
60 |
Zobacz informacje dodatkowe
*Praktyka w wymiarze 60 godzin