| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
                                                
  | 
  Wykład:    18     Ćwiczenia: 18  | 
5 | Zaliczenie | 1 | A | 
                        Statystyczne sterowanie procesem
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 18  | 
5 | Egzamin | 1 | A | 
                        Zarządzanie jakością w usługach
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 18  | 
4 | Egzamin | 1 | A | 
                                                
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 18  | 
4 | Egzamin | 1 | B | 
                                                
  | 
  Wykład:    9     | 
1 | Zaliczenie | 1 | B | 
                                                
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 18  | 
5 | Egzamin | 1 | B | 
                                                
  | 
  Wykład:    18     Ćwiczenia: 27  | 
6 | Zaliczenie | 1 | A | 
      Suma
      
  | 
    198 | 30 | |||
        Suma (Wykład)
        
  | 
      81 | ||||
        Suma (Ćwiczenia)
        
  | 
      117 | 
Kierunek Towaroznawstwo
      2014/2015, studia drugiego stopnia, niestacjonarne
    
  
      | Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
                                                
  | 
  Wykład:    18     Ćwiczenia: 27  | 
6 | Egzamin | 1 | A | 
                        Bezpieczeństwo i jakość produktów
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
2 | Zaliczenie | 1 | B | 
                        Instrumentalne metody oceny produktów
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
3 | Egzamin | 1 | B | 
                        Merchandising
                        
  | 
  Wykład:    18     | 
2 | Zaliczenie | 0 | B | 
                        Wykład specjalnościowy
                        
  | 
  Wykład:    9     | 
1 | Zaliczenie | 0 | B | 
                                                
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
3 | Egzamin | 1 | B | 
                        Zarządzanie kategorią produktów
                        
  | 
  Wykład:    9     | 
1 | Zaliczenie | 0 | B | 
                                                
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 18  | 
4 | Egzamin | 1 | B | 
                        Seminarium magisterskie
                        
  | 
  Seminarium:    9     | 
1 | Zaliczenie | 0 | C | 
      Suma
      
  | 
    171 | 23 | |||
        Suma (Wykład)
        
  | 
      90 | ||||
        Suma (Ćwiczenia)
        
  | 
      72 | ||||
        Suma (Seminarium)
        
  | 
      9 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
                        Mikrobiologiczna jakość kosmetyków
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 18  | 
5 | Egzamin | 1 | C | 
                        Opakowania kosmetyków
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
2 | Zaliczenie | 1 | C | 
                        Wykład specjalnościowy
                        
  | 
  Wykład:    18     | 
2 | Zaliczenie | 1 | C | 
      Suma
      
  | 
    63 | 9 | |||
        Suma (Kierunek
        + Specjalność)
        
  | 
      234 | 32 | |||
        Suma (Wykład)
        
  | 
      36 | ||||
        Suma (Ćwiczenia)
        
  | 
      27 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
                        Gestion de qualité en communications électroniques
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
2 | Zaliczenie | 0 | C | 
                        System zarządzania środowiskowego
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 18  | 
5 | Egzamin | 0 | C | 
                        Zarządzanie wiedzą
                        
  | 
  Wykład:    18     | 
2 | Zaliczenie | 0 | C | 
      Suma
      
  | 
    63 | 9 | |||
        Suma (Kierunek
        + Specjalność)
        
  | 
      234 | 32 | |||
        Suma (Wykład)
        
  | 
      36 | ||||
        Suma (Ćwiczenia)
        
  | 
      27 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
                        Ekologiczna ocena wyrobów
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
3 | Egzamin | 1 | B | 
                                                
  | 
  Wykład:    9     | 
2 | Zaliczenie | 1 | B | 
                                                
  | 
  Wykład:    9     | 
2 | Egzamin | 1 | B | 
                        Seminarium magisterskie
                        
  | 
  Seminarium:    9     | 
1 | Zaliczenie | 0 | C | 
            
                
  | 
  Wykład:    45     | 
5 | Zaliczenie | 5 | B | 
      Suma
      
  | 
    90 | 13 | |||
        Suma (Wykład)
        
  | 
      72 | ||||
        Suma (Ćwiczenia)
        
  | 
      9 | ||||
        Suma (Seminarium)
        
  | 
      9 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
                        Marketing usług kosmetycznych
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
3 | Zaliczenie | 1 | C | 
                        Projektowanie kosmetyków
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 27  | 
6 | Egzamin | 1 | C | 
                        Promocja kosmetyków
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
3 | Zaliczenie | 1 | C | 
                        Zarządzanie cenami i dystrybucją
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
3 | Egzamin | 1 | C | 
                        Zarządzanie marką kosmetyków
                        
  | 
  Wykład:    9     | 
2 | Zaliczenie | 1 | C | 
      Suma
      
  | 
    99 | 17 | |||
        Suma (Kierunek
        + Specjalność)
        
  | 
      189 | 30 | |||
        Suma (Wykład)
        
  | 
      45 | ||||
        Suma (Ćwiczenia)
        
  | 
      54 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
                        Audyt zintegrowanego systemu zarządzania
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 18  | 
3 | Zaliczenie | 0 | C | 
                        Certyfikacja, normalizacja oraz ocena zgodności w działalności gospodarczej
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
3 | Zaliczenie | 0 | C | 
                        Metody i techniki zarządzania jakością
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 18  | 
6 | Egzamin | 0 | C | 
                        Systemowe zarządzanie bezpieczeństwem informacji
                        
  | 
  Wykład:    9     Ćwiczenia: 9  | 
3 | Egzamin | 0 | C | 
                        System zarządzania bhp
                        
  | 
  Wykład:    9     | 
2 | Zaliczenie | 0 | C | 
      Suma
      
  | 
    99 | 17 | |||
        Suma (Kierunek
        + Specjalność)
        
  | 
      189 | 30 | |||
        Suma (Wykład)
        
  | 
      45 | ||||
        Suma (Ćwiczenia)
        
  | 
      54 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
            
                
  | 
  Wykład:    36     | 
6 | Zaliczenie | 5 | B | 
                        Seminarium magisterskie
                        
  | 
  Seminarium:    18     | 
2 | Zaliczenie | 0 | C | 
                        Wykład z praktykiem
                        
  | 
  Wykład:    18     | 
2 | Zaliczenie | 0 | B | 
      Suma
      
  | 
    72 | 10 | |||
        Suma (Wykład)
        
  | 
      54 | ||||
        Suma (Seminarium)
        
  | 
      18 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
                        Przygotowanie pracy magisterskiej
                        
  | 
  Zajęcia teoretyczne:    0     | 
20 | Zaliczenie | 0 | C | 
      Suma
      
  | 
    0 | 20 | |||
        Suma (Kierunek
        + Specjalność)
        
  | 
      72 | 30 | |||
        Suma (Zajęcia teoretyczne)
        
  | 
      0 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
                        Przygotowanie pracy magisterskiej
                        
  | 
  Zajęcia teoretyczne:    0     | 
20 | Zaliczenie | 0 | C | 
      Suma
      
  | 
    0 | 20 | |||
        Suma (Kierunek
        + Specjalność)
        
  | 
      72 | 30 | |||
        Suma (Zajęcia teoretyczne)
        
  | 
      0 |