Zarządzanie i Inżynieria Produkcji
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Badania rynkowe produktu i marki
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Ekonomia menedżerska
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
4 | Zaliczenie | 1 | A |
Techniki doskonalenia procesów produkcyjnych
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Zarządzanie produktem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie strategiczne
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | B |
Suma | 285 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 135 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 150 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Analiza danych
|
Ćwiczenia:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Konwersatorium
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
Polityka gospodarcza
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Prognozowanie i symulacja w przedsiębiorstwie
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
45 |
3 | Zaliczenie | 5 | B |
Zintegrowane systemy zarządzania
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Suma | 240 | 16 | |||
Suma (Ćwiczenia) | 90 | ||||
Suma (Wykład) | 120 | ||||
Suma (Seminarium) | 30 |
Specjalność: Zarządzanie Jakością Produktów
|
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Wyrobów Chemii Gospodarczej
|
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Żywności
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Konwersatorium
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
Organizacja systemów produkcyjnych
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Egzamin | 1 | B |
Przygotowanie pracy magisterskiej
|
18 | Zaliczenie | 1 | B | |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Suma | 105 | 25 | |||
Suma (Wykład) | 60 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 15 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne) | 0 | ||||
Suma (Seminarium) | 30 |
Specjalność: Zarządzanie Jakością Produktów
|
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Wyrobów Chemii Gospodarczej
|
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Żywności
|