A A A
pl | en
2020/2021 stacjonarne studia drugiego stopnia (po st. inżynierskich) UEP

Jakość i rozwój produktu

Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Determinanty jakości wyrobów
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 A
Ekologiczne aspekty jakości
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 A
Komunikacja w biznesie
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 C
Metody instrumentalne w ocenie jakości wyrobów
Ćwiczenia: 30
3 Zaliczenie 1 A
Metody sterowania procesem
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
4 Egzamin 1 A
Ochrona własności przemysłowej
Wykład: 15
2 Zaliczenie 1 B
Polityka gospodarcza
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
3 Zaliczenie 1 A
Towaroznawstwo artykułów spożywczych
Wykład: 30
Ćwiczenia: 60
8 Egzamin 1 B
Zarządzanie jakością w usługach
Wykład: 30
Ćwiczenia: 15
4 Egzamin 1 A
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Ekonomia menedżerska
Wykład: 30
Ćwiczenia: 30
4 Egzamin 1 A
Ekonomiczne aspekty jakości
Wykład: 15
Ćwiczenia: 15
2 Egzamin 1 B
Konwersatorium
Wykład: 30
2 Zaliczenie 5 D(B)
Metody analizy danych
Ćwiczenia: 30
2 Zaliczenie 1 B
Seminarium magisterskie
Seminarium: 30
2 Zaliczenie 1 C
Towaroznawstwo przemysłowe
Wykład: 30
Ćwiczenia: 60
7 Egzamin 1 B
Wykłady ogólne do wyboru
Wykład: 60
4 Zaliczenie 5 B
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
Specjalność: Menedżer produktu
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Przygotowanie pracy magisterskiej
15 Zaliczenie 1 C
Seminarium magisterskie
Seminarium: 30
2 Zaliczenie 1 C
Zarządzanie produktem
Wykład: 30
Ćwiczenia: 30
5 Egzamin 1 B
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów przemysłowych
Specjalność: Kształtowanie jakości produktów spożywczych
Specjalność: Menedżer produktu
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem