Product and Process Management
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Natural science (Innovation laboratory I)
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 60 |
8 | Egzamin | 1 | A |
Design for environment
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Zaliczenie | 1 | A |
Mathematics
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Economics
|
Wykład:
30 |
3 | Zaliczenie | 1 | A |
Fundamentals of law
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Management & organization
|
Wykład:
30 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Environment & sustainable development
|
Wykład:
30 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Suma | 300 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 180 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 120 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Natural science (Innovation laboratory I)
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Economics
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 0 | A |
Statistics and data analysis
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Classes in industrial companies
|
Ćwiczenia:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
Quality, environmental & safety management
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Social aspects of sustainable development
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Foreign language
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 300 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 105 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 165 | ||||
Suma (Lektorat) | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Instrumental methods in quality assessment
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
7 | Egzamin | 1 | B |
Market & Company Analysis
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Marketing
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Physical Classes (Sports)
|
Ćwiczenia:
30 |
- | Zaliczenie | 1 | C |
Materials science and materials engineering
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
7 | Zaliczenie | 1 | C |
Facultative Courses
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Foreign language
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 345 | 28 | |||
Suma (Wykład) | 135 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 180 | ||||
Suma (Lektorat) | 30 |
Speciality: Environment & Technology in Business
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Physical Classes (Sports)
|
Ćwiczenia:
30 |
- | Zaliczenie | 1 | C |
Life science (innovation laboratory II)
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
7 | Egzamin | 1 | A |
Technology management
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Marketing research
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Creation and assessment of non-food products quality (innovation laboratory III)
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Sensory analysis in product design and development
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | B |
Facultative Courses
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Facultative Technical Course
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Foreign language
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 345 | 28 | |||
Suma (Ćwiczenia) | 165 | ||||
Suma (Wykład) | 150 | ||||
Suma (Lektorat) | 30 |
Specjalność: Environment & Technology in Business
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Engineering graphics
|
Ćwiczenia:
30 |
4 | Zaliczenie | 1 | B |
Creation and assessment of food products quality (innovation laboratory IV)
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Product management
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Process management
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 0 | B |
Good Production Practice
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Diploma seminar
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Facultative Courses
|
Wykład:
30 |
4 | Zaliczenie | 5 | B |
Foreign language
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 300 | 26 | |||
Suma (Ćwiczenia) | 120 | ||||
Suma (Wykład) | 135 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 | ||||
Suma (Lektorat) | 30 |
Speciality: Environment & Technology in Business
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Diploma seminar
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Risk management
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Project management
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Green Technology
|
Wykład:
30 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Packaging Technology
|
Wykład:
30 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Waste management
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Facultative Courses
|
Wykład:
30 |
4 | Zaliczenie | 5 | B |
Facultative Technical Course
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 5 | B |
Suma | 255 | 25 | |||
Suma (Seminarium) | 15 | ||||
Suma (Wykład) | 210 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 30 |
Specjalność: Environment & Technology in Business
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Communication in business
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Classes in industrial companies
|
Ćwiczenia:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
Creative problem solving techniques
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Design management
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Diploma seminar
|
Seminarium:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Preparation of Diploma Thesis
|
15 | 1 | C | ||
Suma | 150 | 26 | |||
Suma (Wykład) | 75 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 45 | ||||
Suma (Seminarium) | 30 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne) | 0 |
Speciality: Environment & Technology in Business
|