Zarządzanie i Inżynieria Produkcji
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Elementy fizyki i metrologii
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
8 | Egzamin | 1 | A |
Matematyka
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
Podstawy organizacji i zarządzania
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
7 | Egzamin | 1 | A |
Ekologia i ochrona środowiska
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Elementy informatyki
|
Ćwiczenia:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Przyrodnicze podstawy jakości
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Prawo gospodarcze
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Wychowanie fizyczne
|
Wychowanie fizyczne:
30 |
- | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 300 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 165 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 105 | ||||
Suma (Wychowanie fizyczne) | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wychowanie fizyczne
|
Wychowanie fizyczne:
30 |
- | Zaliczenie | 1 | C |
Elementy chemii
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
Mikroekonomia
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | A |
Marketing przemysłowy
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 315 | 30 | |||
Suma (Wychowanie fizyczne) | 30 | ||||
Suma (Wykład) | 105 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 120 | ||||
Suma (Lektorat) | 60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Rachunek kosztów w przedsiębiorstwie
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | A |
Statystyka
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Instrumentalne metody kontroli procesu produkcyjnego
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Inżynieria materiałowa
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie środowiskowe
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Badania operacyjne
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Suma | 360 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 135 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 165 | ||||
Suma (Lektorat) | 60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Makroekonomia
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Finanse przedsiębiorstw
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Przedmiot techniczny do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Technologia i inżynieria produkcji opakowań
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Informatyka w pracach inżynierskich
|
Ćwiczenia:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Zarządzanie technologią
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
7 | Egzamin | 1 | C |
Suma | 300 | 30 | |||
Suma (Lektorat) | 60 | ||||
Suma (Wykład) | 150 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 90 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Materiałoznawstwo
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
6 | Egzamin | 1 | B |
Projektowanie proekologiczne
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Wykład ogólny do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Przedmioty techniczne do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Statystyczne sterowanie procesem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Technologia i inżynieria produkcji opakowań
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 60 |
7 | Egzamin | 1 | B |
Technologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Język obcy 1
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Język obcy 2
|
Lektorat:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 375 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 180 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 120 | ||||
Suma (Lektorat) | 60 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wykład ogólny do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Grafika inżynierska
|
Ćwiczenia:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Inżynieria produkcji żywności
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 60 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Metody kontroli zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
8 | Egzamin | 1 | B |
Przedmioty humanistyczne
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Wykład do wyboru w języku obcym
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
Maszynoznawstwo i aparatura procesowa
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
5 | Egzamin | 1 | C |
Suma | 315 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 180 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 120 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
*Praktyka w wymiarze 60 godzin
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Biotechnologia
|
Wykład:
30 |
4 | Zaliczenie | 1 | A |
Logistyka procesu produkcyjnego
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Ochrona własności przemysłowej
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Praktyka
|
2 | Zaliczenie | 1 | C | |
Seminarium dyplomowe
|
Seminarium:
30 |
15 | Zaliczenie | 1 | C |
Zarządzanie innowacjami w przedsiębiorstwie
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
Zarządzanie zasobami ludzkimi
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 135 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 90 | ||||
Suma (Praktyki) | 0 | ||||
Suma (Seminarium) | 30 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 15 |