A A A
pl | en
2017/2018 niestacjonarne studia drugiego stopnia (po st. inżynierskich) Wydział Towaroznawstwa

Zarządzanie i Inżynieria Produkcji

Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Ekonomia menedżerska
Wykład: 18
Ćwiczenia: 18
4 Zaliczenie 1 A
Zarządzanie produktem
Wykład: 9
Ćwiczenia: 18
5 Egzamin 1 A
Badania rynkowe produktu i marki
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
3 Zaliczenie 1 B
Prognozowanie i symulacja w przedsiębiorstwie
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
3 Zaliczenie 1 B
Zarządzanie projektem
Wykład: 18
Ćwiczenia: 18
6 Egzamin 1 B
Zarządzanie strategiczne
Wykład: 18
Ćwiczenia: 18
6 Egzamin 1 B
Techniki doskonalenia procesów produkcyjnych
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
3 Zaliczenie 1 B
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Analiza danych
Ćwiczenia: 18
3 Zaliczenie 1 A
Polityka gospodarcza
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
3 Zaliczenie 1 A
Zintegrowane systemy zarządzania
Wykład: 18
Ćwiczenia: 18
7 Egzamin 1 A
Seminarium magisterskie
Seminarium: 18
2 Zaliczenie 1 B
Wykład do wyboru
Wykład: 27
3 Zaliczenie 5 B
Konwersatorium
Wykład: 9
1 Zaliczenie 5 D(B)
Specjalność: Zarządzanie Jakością Produktów
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Wyrobów Chemii Gospodarczej
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Żywności
Przedmiot Liczba godzin Punkty ECTS Forma weryfikacji Kod Blok
Organizacja systemów produkcyjnych
Wykład: 9
Ćwiczenia: 9
3 Egzamin 1 B
Przygotowanie pracy magisterskiej
13 Zaliczenie 1 B
Seminarium magisterskie
Seminarium: 18
2 Zaliczenie 1 B
Wykład do wyboru
Wykład: 18
2 Zaliczenie 5 B
Konwersatorium
Wykład: 9
1 Zaliczenie 5 D(B)
Specjalność: Zarządzanie Jakością Produktów
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Wyrobów Chemii Gospodarczej
Specjalność: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Żywności