Towaroznawstwo
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Ekonomia menedżerska
|
Wykład:
45 Ćwiczenia: 30 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Zarządzanie jakością w usługach
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Statystyczne sterowanie procesem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Towaroznawstwo wyrobów
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Badania marketingowe
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Wstęp do towaroznawstwa
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
Zarządzanie przedsiębiorstwem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Suma | 360 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 165 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 195 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Towaroznawstwo wyrobów
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Bezpieczeństwo i jakość produktów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Instrumentalne metody oceny produktów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Zachowania konsumentów
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie produktem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 285 | 21 | |||
Suma (Wykład) | 135 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 135 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
|
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Specjalność: Opakowalnictwo
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Ekologiczna ocena wyrobów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Komunikacja w biznesie
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 5 | B |
Konwersatorium
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 135 | 13 | |||
Suma (Wykład) | 105 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 15 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
|
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Specjalność: Opakowalnictwo
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Logistyka w usługach
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Metody sterowania zapasami
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Systemy automatycznej identyfikacji towarów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Transport, spedycja, usługi logistyczne
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Innowacje opakowaniowe
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Logistyka dystrybucji
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Produkcja i przetwórstwo opakowań i materiałów opakowaniowych
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie międzynarodowymi łańcuchami dostaw
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie wzornictwem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Design i użyteczność produktów High-Tech
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
E-konsument
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Narzędzia analizy danych rynkowych
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | 0 | B | |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Wykład z praktykiem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Przygotowanie pracy magisterskiej
|
20 | Zaliczenie | 1 | C | |
Suma | 1050 | 90 | |||
Suma (Wykład) | 1020 | ||||
Suma (Seminarium) | 30 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne) | 0 |
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
|
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Specjalność: Opakowalnictwo
|