Towaroznawstwo
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Ekonomia menedżerska
|
Wykład:
27 Ćwiczenia: 18 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Zarządzanie jakością w usługach
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Statystyczne sterowanie procesem
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Towaroznawstwo wyrobów
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 27 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Badania marketingowe
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Wstęp do towaroznawstwa
|
Wykład:
9 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
Zarządzanie przedsiębiorstwem
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Suma | 216 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 99 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 117 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Towaroznawstwo wyrobów
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 27 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Bezpieczeństwo i jakość produktów
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Instrumentalne metody oceny produktów
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Zachowania konsumentów
|
Wykład:
18 Ćwiczenia: 9 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie produktem
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 18 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
9 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 171 | 21 | |||
Suma (Wykład) | 81 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 81 | ||||
Suma (Seminarium) | 9 |
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Ekologiczna ocena wyrobów
|
Wykład:
9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Komunikacja w biznesie
|
Wykład:
9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej
|
Wykład:
9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
18 |
3 | Egzamin | 5 | B |
Konwersatorium
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
9 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 81 | 13 | |||
Suma (Wykład) | 63 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 9 | ||||
Suma (Seminarium) | 9 |
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
System zarządzania ciągłością działania
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Ekonomiczne aspekty jakości
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie jakością w branży motoryzacyjnej i lotniczej
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie jakością w administracji publicznej
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie procesowe
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Społeczna odpowiedzialność biznesu
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
18 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Wykład z praktykiem
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
18 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Przygotowanie pracy magisterskiej
|
20 | Zaliczenie | 1 | C | |
Suma | 162 | 38 | |||
Suma (Wykład) | 144 | ||||
Suma (Seminarium) | 18 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne) | 0 |
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Specjalność: Zarządzanie jakością, środowiskiem i bezpieczeństwem
|