| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 45 | 8 | Egzamin | 1 | A | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 30 | 7 | Egzamin | 1 | A | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 15 | 4 | Egzamin | 1 | A | 
| 
 | Wykład:    15 | 2 | Zaliczenie | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 15 | 4 | Egzamin | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 3 | Zaliczenie | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 1 | B | 
| Wychowanie fizyczne 
 | Wychowanie fizyczne:    30 | 1 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 285 | 30 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 150 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 105 | ||||
| Suma (Wychowanie fizyczne) 
 | 30 | 
Kierunek Towaroznawstwo
      2016/2017, studia pierwszego stopnia (inżynierskie), stacjonarne
    
  
      | Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| Wychowanie fizyczne 
 | Wychowanie fizyczne:    30 | 1 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 30 | 7 | Egzamin | 1 | A | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 45 | 6 | Zaliczenie | 1 | A | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 30 | 7 | Egzamin | 1 | A | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 30 | 5 | Egzamin | 1 | A | 
| Język obcy 1 
 | Lektorat:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Język obcy 2 
 | Lektorat:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 330 | 30 | |||
| Suma (Wychowanie fizyczne) 
 | 30 | ||||
| Suma (Wykład) 
 | 105 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 135 | ||||
| Suma (Lektorat) 
 | 60 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 30 | 5 | Egzamin | 1 | A | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 30 | 5 | Egzamin | 1 | B | 
| Inżynieria materiałowa 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 30 | 8 | Egzamin | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 30 | 8 | Egzamin | 1 | B | 
| Język obcy 1 
 | Lektorat:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Język obcy 2 
 | Lektorat:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 270 | 30 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 90 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 120 | ||||
| Suma (Lektorat) 
 | 60 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| Język obcy 1 
 | Lektorat:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Język obcy 2 
 | Lektorat:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 45 | 5 | Egzamin | 1 | A | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 15 | 2 | Zaliczenie | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 15 | 3 | Egzamin | 1 | B | 
| 
 | Ćwiczenia:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 30 | 6 | Egzamin | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 45 | 8 | Egzamin | 1 | B | 
| Suma 
 | 345 | 30 | |||
| Suma (Lektorat) 
 | 60 | ||||
| Suma (Wykład) 
 | 105 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 180 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 15 | 3 | Egzamin | 1 | A | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 15 | 5 | Egzamin | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 45 | 8 | Egzamin | 1 | B | 
| Język obcy 1 
 | Lektorat:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Język obcy 2 
 | Lektorat:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| Świadomość kosumencka w zakresie bezpieczeństwa żywności 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Biznes plan 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Marketing produktów high-tech 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność zmodyfikowana genetycznie 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Seminarium:    15 | 1 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 255 | 23 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 105 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 75 | ||||
| Suma (Lektorat) 
 | 60 | ||||
| Suma (Seminarium) 
 | 15 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 | 5 | Egzamin | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Suma 
 | 90 | 9 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 345 | 32 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 90 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 | 5 | Egzamin | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność zmodyfikowana genetycznie 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Kuchnie świata, żywność etniczna i orientalna 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Suma 
 | 90 | 9 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 345 | 32 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 90 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 15 | 4 | Egzamin | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 15 | 3 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 90 | 7 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 345 | 30 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 60 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 30 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 30 | 4 | Egzamin | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 30 | 3 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Narzędzia zarządzania środowiskowego 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Systemy zarządzania jakością w przemyśle motoryzacyjnym 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Systemowe zarządzanie bezpieczeństwem informacji 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność modyfikowana genetycznie 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Suma 
 | 120 | 9 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 375 | 32 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 60 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 60 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| Opakowania produktów spożywczych utrwalanych metodami fizycznymi 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Bezpieczeństwo produktów przemysłowych 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Wybrane problemy biotechnologii 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Świadomość kosumencka w zakresie bezpieczeństwa żywności 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Opakowania produktów spożywczych utrwalanych metodami fizycznymi 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Bezpieczeństwo produktów przemysłowych 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Wybrane problemy biotechnologii 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Opakowania produktów spożywczych utrwalanych metodami fizycznymi 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Bezpieczeństwo produktów przemysłowych 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Wybrane problemy biotechnologii 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Wybrane problemy biotechnologii 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Seminarium:    15 | 1 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 30 | 4 | Zaliczenie | 1 | B | 
| Finanse przedsiębiorstw 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 15 | 5 | Egzamin | 1 | B | 
| Grafika inżynierska 
 | Ćwiczenia:    15 | 2 | Zaliczenie | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 30 | 6 | Egzamin | 1 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | D(B) | 
| Cultural differences in business organizations 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | D(B) | 
| Organizational behaviour 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | D(B) | 
| Team management 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | D(B) | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | D(B) | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | D(B) | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | D(B) | 
| Suma 
 | 270 | 24 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 165 | ||||
| Suma (Seminarium) 
 | 15 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 90 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| Innowacje opakowaniowe 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Techniki druku 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Maszyny do produkcji i przetwórstwa materiałów opakowaniowych i opakowań 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Techniki pakowania 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Środowiskowa ocena i projektowanie wyrobów 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Mikrobiologiczna destrukcja materiałów 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Zagrożenia, awarie i katastrofy mikrobiologiczne w róznych dziedzinach gospodarki 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 60 | 6 | Egzamin | 1 | C | 
| Suma 
 | 120 | 8 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 390 | 32 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 60 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 60 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| Kierunki rozwojowe w przemyśle spożywczym 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Surowce żywnościowe 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Jakość usług gastronomicznych 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Popularne diety w świetle zasad racjonalnego żywienia 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Międzynarodowe rynki żywnościowe 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność zmodyfikowana genetycznie 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Innowacje w produkcji mleczarskiej 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Kuchnie świata, żywność etniczna i orientalna 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 60 | 4 | Egzamin | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 15 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 150 | 8 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 420 | 32 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 75 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 75 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| Biznes plan 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Marketing produktów high-tech 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Marketing usług 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Zarządzanie przedsiębiorstwem 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Public relations 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Innowacje opakowaniowe 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Maszyny do produkcji i przetwórstwa materiałów opakowaniowych i opakowań 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Środowiskowa ocena i projektowanie wyrobów 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność zmodyfikowana genetycznie 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 15 | 4 | Egzamin | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 15 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 345 | 24 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 615 | 48 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 315 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 30 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| Audyt zintegrowanego systemu zarządzania 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Integracja systemów zarządzania 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Narzędzia zarządzania środowiskowego 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Systemy zarządzania jakością w przemyśle motoryzacyjnym 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Systemowe zarządzanie bezpieczeństwem informacji 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Wspomaganie informatyczne w systemowym zarządzaniu jakością 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Zarządzanie procesowe w świetle norm ISO serii 9000 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Zarządzanie projektem - wdrażanie, utrzymanie i rozwój systemu zarządzania jakością 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Innowacje opakowaniowe 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Maszyny do produkcji i przetwórstwa materiałów opakowaniowych i opakowań 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Środowiskowa ocena i projektowanie wyrobów 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność przyjazna i niebezpiczna 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Mikrobiologiczna destrukcja materiałów 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Zagrożenia, awarie i katastrofy mikrobiologiczne w róznych dziedzinach gospodarki 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność modyfikowana genetycznie 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 15 | 4 | Egzamin | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 105 | 8 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 375 | 32 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 90 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 15 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| Psychologia w zarządzaniu 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| Filozofia 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| Etyka gospodarcza 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | B | 
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 15 | 5 | Egzamin | 1 | B | 
| 
 | Zajęcia teoretyczne:    0 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| Świadomość kosumencka w zakresie bezpieczeństwa żywności 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Biznes plan 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Marketing produktów high-tech 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność zmodyfikowana genetycznie 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Seminarium:    30 | 15 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 150 | 28 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 105 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 15 | ||||
| Suma (Zajęcia teoretyczne) 
 | 0 | ||||
| Suma (Seminarium) 
 | 30 | 
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia: 15 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Suma 
 | 75 | 4 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 225 | 32 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 60 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 15 | 
Zobacz informacje dodatkowe
*Praktyka w wymiarze 60 godzin
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    15 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność zmodyfikowana genetycznie 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Kuchnie świata, żywność etniczna i orientalna 
 | Wykład:    15 | 1 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Suma 
 | 45 | 4 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 195 | 32 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 45 | 
Zobacz informacje dodatkowe
*Praktyka w wymiarze 60 godzin
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    15 Ćwiczenia: 15 | 2 | Egzamin | 1 | C | 
| Suma 
 | 30 | 2 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 180 | 30 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 15 | ||||
| Suma (Ćwiczenia) 
 | 15 | 
Zobacz informacje dodatkowe
*Praktyka w wymiarze 60 godzin
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok | 
|---|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 5 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Narzędzia zarządzania środowiskowego 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Systemy zarządzania jakością w przemyśle motoryzacyjnym 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Systemowe zarządzanie bezpieczeństwem informacji 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| Żywność modyfikowana genetycznie 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 0 | C | 
| 
 | Wykład:    30 | 2 | Zaliczenie | 1 | C | 
| Suma 
 | 60 | 4 | |||
| Suma (Kierunek
        + Specjalność) 
 | 210 | 32 | |||
| Suma (Wykład) 
 | 60 | 
Zobacz informacje dodatkowe
*Praktyka w wymiarze 60 godzin