Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 27 Ćwiczenia: 18 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Zarządzanie jakością w usługach
|
Wykład: 18 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Statystyczne sterowanie procesem
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 18 Ćwiczenia: 27 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 18 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Suma
|
216 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
99 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
117 |
Kierunek Towaroznawstwo
2015/2016, studia drugiego stopnia, niestacjonarne
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 18 Ćwiczenia: 27 |
6 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 18 |
3 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 18 Ćwiczenia: 9 |
3 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 18 |
4 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Seminarium: 9 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
171 | 21 | |||
Suma (Wykład)
|
81 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
81 | ||||
Suma (Seminarium)
|
9 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 27 |
5 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
72 | 9 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
243 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
36 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
36 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 18 |
5 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
63 | 9 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
234 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
36 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
27 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 18 |
3 | Egzamin | 5 | B |
|
Wykład: 18 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład: 18 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Seminarium: 9 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
63 | 11 | |||
Suma (Wykład)
|
45 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
9 | ||||
Suma (Seminarium)
|
9 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Marketing usług kosmetycznych
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 27 |
6 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
81 | 14 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
144 | 25 | |||
Suma (Wykład)
|
36 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
45 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 18 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 27 |
6 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 9 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 9 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
90 | 14 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
153 | 25 | |||
Suma (Wykład)
|
36 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
54 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Podstawy perfumerii
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Trendy w kosmetyce
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia kosmetyków
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Seminarium: 18 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Wykład z praktykiem
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Public relations
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 18 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 9 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Zajęcia teoretyczne: 0 |
20 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
90 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
72 | ||||
Suma (Seminarium)
|
18 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne)
|
0 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Zarządzanie cenami i dystrybucją kosmetyków
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 9 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
18 | 4 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
108 | 34 | |||
Suma (Wykład)
|
9 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
9 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 9 Ćwiczenia: 9 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
18 | 4 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
108 | 34 | |||
Suma (Wykład)
|
9 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
9 |