Towaroznawstwo
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Ekonomia menedżerska
|
Wykład:
45 Ćwiczenia: 30 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Zarządzanie jakością w usługach
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Statystyczne sterowanie procesem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
Towaroznawstwo wyrobów
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Badania marketingowe
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
Wstęp do towaroznawstwa
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
Zarządzanie przedsiębiorstwem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Suma | 360 | 30 | |||
Suma (Wykład) | 165 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 195 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Towaroznawstwo wyrobów
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | A |
Bezpieczeństwo i jakość produktów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Instrumentalne metody oceny produktów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Zachowania konsumentów
|
Wykład:
30 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Zarządzanie produktem
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 285 | 21 | |||
Suma (Wykład) | 135 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 135 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
|
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Specjalność: Opakowalnictwo
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Ekologiczna ocena wyrobów
|
Wykład:
15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
Komunikacja w biznesie
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej
|
Wykład:
15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
3 | Egzamin | 5 | B |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma | 105 | 11 | |||
Suma (Wykład) | 75 | ||||
Suma (Ćwiczenia) | 15 | ||||
Suma (Seminarium) | 15 |
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
|
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|
Specjalność: Opakowalnictwo
|
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład:
15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznesplan
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Seminarium magisterskie
|
Seminarium:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Wykład z praktykiem
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
Wykład do wyboru
|
Wykład:
30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Przygotowanie pracy magisterskiej
|
20 | Zaliczenie | 1 | C | |
Suma | 540 | 56 | |||
Suma (Wykład) | 510 | ||||
Suma (Seminarium) | 30 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne) | 0 |
Specjalność: Design i komercjalizacja produktu
|
Specjalność: Menedżer produktów kosmetycznych
|