Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 45 Ćwiczenia: 30 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
Zarządzanie jakością w usługach
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 45 |
5 | Zaliczenie | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
Suma
|
360 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
165 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
195 |
Kierunek Towaroznawstwo
2015/2016, studia drugiego stopnia, stacjonarne
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
3 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Seminarium: 15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
285 | 21 | |||
Suma (Wykład)
|
135 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
135 | ||||
Suma (Seminarium)
|
15 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie wzornictwem
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Design i użyteczność produktów High-Tech
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
E-konsument
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Narzędzia analizy danych rynkowych
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
135 | 11 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
420 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
90 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
45 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Alergeny żywności i kosmetyków
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 45 |
5 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
150 | 11 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
435 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
90 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
60 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 45 |
5 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
120 | 9 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
405 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
75 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
45 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 30 |
3 | Egzamin | 5 | B |
|
Wykład: 30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing strategiczny
|
Wykład: 30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Konsumencka ocena produktów
|
Wykład: 30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Komunikacja marketingowa
|
Wykład: 30 |
3 | Egzamin | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Seminarium: 15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
105 | 11 | |||
Suma (Wykład)
|
75 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
15 | ||||
Suma (Seminarium)
|
15 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 75 |
5 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie wzornictwem
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Design i użyteczność produktów High-Tech
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
E-konsument
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Narzędzia analizy danych rynkowych
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Analiza finansowa procesu innowacyjnego
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
210 | 19 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
315 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
135 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
75 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 75 |
5 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Alergeny żywności i kosmetyków
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing usług kosmetycznych
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 45 |
6 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
210 | 19 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
315 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
135 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
75 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Ćwiczenia: 30 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
135 | 13 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
240 | 24 | |||
Suma (Ćwiczenia)
|
90 | ||||
Suma (Wykład)
|
45 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Nutraceutyki
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie wzornictwem
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Design i użyteczność produktów High-Tech
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
E-konsument
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Narzędzia analizy danych rynkowych
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
Nutraceutyki
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Podstawy perfumerii
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Trendy w kosmetyce
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia kosmetyków
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Techniki badania preferencji konsumenckich
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie cenami i dystrybucją
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Sądowe i pozasądowe rozpatrywanie sporów
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Alergeny żywności i kosmetyków
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznesplan
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Żywienie człowieka
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Toksykologia żywności
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Merchandising
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie kategorią produktów
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznesplan
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Zarządzanie projektem
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Marketing relacyjny
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Seminarium: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Wykład z praktykiem
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Zajęcia teoretyczne: 0 |
20 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
540 | 56 | |||
Suma (Wykład)
|
510 | ||||
Suma (Seminarium)
|
30 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne)
|
0 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
45 | 4 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
585 | 60 | |||
Suma (Wykład)
|
15 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Zarządzanie cenami i dystrybucją kosmetyków
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
30 | 4 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
570 | 60 | |||
Suma (Wykład)
|
15 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
15 |